Projects

Eras Projects 

Het ontwerp van een nieuwe website en uitvoering van diverse verkoop- en marketing activiteiten voor New Business in Nederland en België om een nieuwe verlichtingslijn van Swarovski te promoten.

Paul Eras is een levendige, professionele interieurontwerper en -decorateur gevestigd in Nederland. Paul is gespecialiseerd in het creëren van luxe interieurs, zijn doel is om de norm te stellen voor een innovatief en luxueus interieurontwerp, vakmanschap en professionele uitvoering van hoogwaardige residentiële, kantoor- en hospitalityprojecten wereldwijd.

Paul werkt met klanten en hun merkmanagers van concept tot voltooiing om effectieve oplossingen te creëren voor zowel individuele als roll-out identiteiten. Zijn kracht is om ontwerpplannen te ontwikkelen en effectieve interdisciplinaire teams samen te brengen of als ‘huisarts’ op te treden om bestaande strategieën te herzien. Werken over alle interieurdisciplines. Zijn ontwerpen zijn integer en zijn klanten plukken de vruchten.

http://www.erasprojects.nl

 

Jansen Raadgevend Ingenieursbureau

Een project van 5 maanden om een nieuwe website te bouwen en het opnieuw ontwerpen van een IT infrastructuur binnen een Small business netwerk als Microsoft Windows System Administrator.

Een goede akoestiek is bepalend voor het succes van een conferentiezaal, callcenter of popzaal. Niets is immers zo irritant als een nauwelijks verstaanbare spreker of de storende galm tijdens een theatervoorstelling. Toch wordt vaak te weinig aandacht besteed aan het geluidsaspect, vindt Paul Jansen (JRI). Met alle gevolgen van dien. Daarom verstrekt zijn bureau al ruim twintig jaar advies op het gebied van bouw- en zaalakoestiek, naast geluidaspecten van milieu en ruimtelijke ordening.

http://www.jri.nl

 

Yoolis ICT Services

Het bouwen van een nieuwe responsive website om de nieuwe naam van het bedrijf in de markt te zetten.

Yoolis® ICT Services is in 2001 opgericht onder de naam Sytech Automatisering. Vanaf die tijd is ons team uitgebreid en is Yoolis® ICT Services uitgegroeid tot een gedegen organisatie die samen met zowel vaste medewerkers als freelancers haar diensten aanbiedt aan voornamelijk het Midden- en Kleinbedrijf.
Yoolis® ICT Services is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Embedded Software voor bedrijven als Baxter Healthcare, De Nederlandse Spoorwegen, Philips Medical Systems,

Een embedded system is een elektronisch systeem hardware en software dat is geïntegreerd in gebruiksartikelen of apparaten, met de bedoeling deze een vorm van intelligent gedrag te bezorgen. De essentie van een embedded system is dat er software zit ingebed in een hardware-apparaat. Voorheen had je elektronische meet- en regelsystemen die geheel uit hardware bestonden. Bij een embedded system neemt software een gedeelte van deze elektronische meet- en regeltaken over. Doordat de software eenvoudig vervangen kan worden, is het apparaat flexibeler aan te passen aan toekomstige eisen.

http://www.yoolis.nl